Siirry sisältöön
Lokakuun kampanja - 2kk valmennusta yhden hinnalla! 🍂
Lokakuun kampanja - 2kk valmennusta yhden hinnalla! 🍂
21kg painonpudotus ja uusi terveempi elämä

21kg painonpudotus ja uusi terveempi elämä

Saara alkoi huomata, että arki oli käymässä raskaaksi hengästyessä pelkästä kävelystä ja keskustelusta. Tasapaino elämästä oli kadonnut, ja tunnesyöminen sekä jatkuva väsymys alkoivat hallita hänen päivittäistä jaksamistaan. Tämä tilanne sai hänet ymmärtämään, että muutoksen aika oli käsillä.

 

Painonpudotus, voiman lisääminen ja tunnesyömisen hallinta

Saara halusi palauttaa elämäänsä tasapainon ja energian. Hänen tavoitteensa oli pudottaa painoa, lisätä voimaa ja parantaa yleistä fyysistä kuntoaan. Lisäksi hän toivoi pääsevänsä eroon tunnesyömisestä ja löytävänsä terveellisemmän elämäntavan, joka tukisi hänen hyvinvointiaan pitkällä aikavälillä.

 

Saaran painonpudotusmatka - Henkilökohtainen valmennus ja asteittainen liikunnan lisääminen

Saara aloitti valmennuksen tammikuussa 2023, jolloin hänen painonsa oli 87 kiloa. Valmennuksen alku oli intensiivinen, mutta hän sai arvokasta tukea henkilökohtaiselta valmentajaltaan Sandorilta. Liikunta tuli osaksi Saaran arkea asteittain, alkaen yhdestä salikerrasta viikossa, joka pian kasvoi kahteen ja lopulta kolmeen kertaan viikossa. Valmennus sisälsi myös tarkkaan räätälöidyn ruokavalion, jossa keskeistä oli terveellisten tapojen omaksuminen. Ensimmäiset kuukaudet olivat henkisesti haastavia, sillä tuloksia ei näkynyt heti, mutta ajan myötä Saaran kunto parani ja hänen itseluottamuksensa kasvoi.

 

21 kilon painonpudotus, voiman lisääntyminen ja tasapainoinen elämä kesään 2024 mennessä

Kesään 2024 mennessä Saara saavutti merkittäviä tuloksia. Hän pudotti painonsa 21 kiloa, ja nykyään hänen painonsa on 66 kiloa. Saara saavutti myös muita merkittäviä tavoitteita, kuten yhden leuanvedon, ja nykyään hän saa tehtyä niitä jo kolme peräkkäin. Valmennuksen avulla Saara on löytänyt elämäänsä tasapainon, ja hän on onnistunut ylläpitämään uuden painonsa jo lähes puolen vuoden ajan.

 

Saaran kokemukset valmennuksesta: Kiitollisuus, elämänmuutos ja kestävä hyvinvointi

Saara on äärimmäisen kiitollinen valmennusmatkastaan ja erityisesti valmentajalleen Sandorille, jonka tuki ja ohjaus ovat olleet ratkaisevia. Valmennus on muuttanut hänen elämänsä fyysisesti ja henkisesti, ja hän on löytänyt elämäntavan, joka tukee hänen hyvinvointiaan myös tulevaisuudessa.

 “Olen kiitollinen matkasta, jonka olen kulkenut. Se on muuttanut elämäni,” Saara kertoo.

Oletko valmis omaan elämänmuutokseesi? Varaa ilmainen konsultaatio tästä ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia henkilökohtaisen valmentajan tuella!
Seuraava artikkeli Cooper-haaste Ratinan stadionilla 2024 - Fitvalmennuksen ilmainen juoksutapahtuma

Lue myös seuraavat artikkelit: